Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιδανικό πέρασμα από τις Αγίες Παρασκιές για τον Μοχό (1-4)

Εξαιρετικό ήταν στο πέρασμα του από τις Αγ. Παρασκιές ο Μοχός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-4 του Γιούχτα 2010 και σημείωσε μία ακόμη νίκη μέσα στη σεζόν.

Με τον Κώστα Μιχελακάκη να σκοράρει δύο φορές και τους Ποντίκαλη, Κίσσα ακόμη μία, ο Μοχός πέρασε εύκολα όπως προδίδει το τελικό σκορ από τις Αγ. Παρασκιές επικρατώντας του Γιούχτα 2010 με 4-1 εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο 20λεπτό ο Μοχός κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Γιούχτα 2010, με τον Μιχελακάκη να πλασάρει τον Καλυκάκη μετά από σέντρα του Γ. Διαμαντάκη για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τους Γκαρή και Παπουτσάκη να μην μπορούν να νικήσουν εκ νέου τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Γριβάκη και τον Ντουράκη.

Στο δεύτερο μέρος με ένα αποφασιστικό 20λεπτο να καθαρίσει το παιχνίδι με δύο γκολ μέχρι το 63′.  Αρχικά  μετά από κάθετη πάσα του Μηλάκη ο Μιχελακάκης σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς στο 55′, ενώ στη συνέχεια έγινε δημιουργός για τον Ποντίκαλη ο οποίος πλάσαρε τον Καλυκάκη για το 0-3.

Ο Μοχός είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Τσιμινικάκη για να γράψει το 0-4, ωστόσο το κατάφερε μερικά λεπτά αργότερα, όταν μετά από πάσα του Τσεκρέζι ο Κίσσας έπιασε το σουτ και διαμόρφωσε το 0-4 για το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη.

Στο 85ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή ο Γ. Κόκκινος μετά από πάσα του Γριβάκη μείωσε σε 1-4 με σουτ εκτός περιοχής, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τον Γιούχτα 2010, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, στις Αγ. Παρασκιές.

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Μυζίρης, Λυμπερίδης, Μπετεινάκης, Παχάκης (87′ Δασκαλάκης), Χαλεπάκης, Ντολλακάι, Κόκκινος, Γριβάκης, Ντουράκης Ελ (62′ Γιαλλίτης)., Ψωμάς
 
 
Μοχός: Μουτζούρης, Διαμαντάκης Γ., Παπουτσάκης Γ., Γκαρής, Διαμαντάκης Σ., Τσιμινινάκης, Μηλακης, Μιχελακάκης, Ποντίκαλης, Σούρσος.