Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για την ακόμα πιο… νεανική Φαιστό – Η δήλωση του Γ. Νικολιδάκη

Ο Γιάννης Νικολιδάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και από την εικόνα της ομάδας του στα πρώτα δύο φιλικά.

Αισιόδοξος ότι η Φαιστός θα αποτελέσει ξανά μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ είναι ο προπονητής της, με το ροστερ της ομάδας της Μεσαράς όσο πάει να γίνεται και πιο νεανικό, δείγμα της φιλοσοφίας που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια.

Ενδεικτικό των όσων αναφέρουμε, η χρησιμοποίηση του Ντάρθα στο φιλικό με τον ΑΟΤ, ο οποίος είναι μόλις 14 ετών (2009) και προέρχεται φυσικά από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Απέναντι σε δυο ομάδες που έχουν δηλώσει αρχής εξ αρχής ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν η Φαιστός έκανε μεστές εμφανίσεις και έδειξε θετικά στοιχεία, γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιάννη Νικολιδάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ικανός προπονητής της Φαιστό:

“Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών απέναντι σε δύο τοσο ισχυρούς αντιπάλους. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας των παιδιών και θεωρώ πως με την ενσωμάτωση των παικτών που λείπουν μέχρι στιγμής εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων θα είμαστε και πάλι μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.”