Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία “λουκούμι” για τον ΟΦΗ στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα (2-2- Video)

Ένα αποτέλεσμα “λουκούμι” για τον ΟΦΗ αν βέβαια ο ίδιος καταφέρει αύριο να κερδίσει την Λαμία στο Γεντί Κουλέ ήρθε την Κυριακή το μεσημέρι στη Νίκαια με τον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένουν στο ισόπαλο 2-2. 

Ο Ιωνικός μπορεί να πει κανείς ότι αυτοκτόνησε καθώς στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα εκπληκτικά γκολ των Λοβέρα και Άοσμαν στο 26΄και το 31΄όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο εύστοχα πέναλτι του Εραμούσπε στο 55΄και το 85΄κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει μια πολύτιμη ισοπαλία σε ένα ματς που φαινόταν χαμένο.

Μια ισοπαλία βέβαια που κρατάει τελευταίο τον Ιωνικό με 3 πόντους με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανεβαίνει στους 6 βαθμούς αλλά να παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Κάνιας, Φαντιγκά, Λοβέρα (86’ Μεντόσα), Άοσμαν (80’ Μάσας), Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θ. Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Μορέιρα), Μπαλάν.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης της Νίκαιας στο παρακάτω βίντεο: