Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία με γκολ στους Βόρρους

Τέσσερα τέρματα αλλά κανένας νικητής στο Φαιστός – Άλογο Μαλεβιζίου

Η Φαιστός με ένα γκολ στην αρχή του ματς και ένα τέρμα στο τέλος πέτυχε δύο γκολ και πήρε τον βαθμό μετά το 2-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα καθώς στο ενδιάμεσο το Άλογο Μαλεβιζίου έκανε την ανατροπή και ήταν η ομάδα που βρέθηκε πιο κοντά στην νίκη καθώς είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90′.

Η Φαιστός με το… καλημέρα ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Παπαδάκη Σ. έπειτα από πάσα στον κενό χώρο του Παπαδάκη Γ. του Μιχάλη.

Στο 40 ο Κάββαλος έφερε το ματς στα ίσα για το Άλογο Μαλεβιζίου και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ 1-1.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 80′ το Άλογο Μαλεβιζίου έκανε την ανατροπή με τον Γκιαουράκη, όμως η Φαιστός κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας σκοράροντας στο 90′ από την άσπρη βούλα με τον Παπαδάκη Σ. και πάλι να είναι ο σκόρερ και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Συνθέσεις:

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Γρηγοράκης, Ντόκο, Σκαντζάκης, Νικηφοράκης, Παπαδάκης Α., Ντρέκα, Παπαδάκης Γ., Παπαδάκης Ι., Παπαδάκης Γ. Μ., Μαυρογιαννάκης

Άλογο Μαλεβιζίου: Βάμβουκας, Περάκης, Φουκάκης, Γκούφας, Ζερβός, Μανουσάκης, Χριστοδουλάκης, Παρασύρης, Κάββαλος, Γκιαουράκης, Γιαννακάκης