Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία πρόκρισης για τον Άρη στο Βόλο απέναντι στη Νίκη (2-2- Videos)

Η Νίκη Βόλου τις εντυπώσεις (στο δεύτερο ματς), ο Άρης την πρόκριση στα ημιτελικά! Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό», οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν με το κεφάλι ψηλά τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν το εισιτήριο για τους «4» και να έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο… όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είχε άγχος και έπαιξε το ποδόσφαιρό της, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να το βλέπει περισσότερο ως αγγαρεία, αλλά να σώζει και την ήττα, περνώντας με συνολικό σκορ 5-2.

Την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Παναιτωλικός-ΟΦΗ (σσ. οι Αγρινιώτες νίκησαν 2-1 εκτός έδρας τους Κρητικούς στο πρώτο ματς) θα αντιμετωπίσει στην τετράδα του θεσμού ο Άρης.
 

ΝΙΚΗ: Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58′ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46′ Στίκας), Να’α, Λίταινας (73′ Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58′ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83′ Μπάλλας)

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46′ Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (58′ Βερστράτε), Τζούρασεκ (58′ Νταρίντα), Σαβέριο, Παναγίδης (58′ Μενέντεθ), Μάνου Γκαρθία (75′ Χριστοδουλόπουλος), Σαμόρα

Πηγή: sport-fm.gr