Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισπανία – Γεωργία 4-1: Με σαρωτική εμφάνιση στα προημιτελικά του Euro 2024 οι ασυναγώνιστοι Ίβηρες

Η Ισπανία είναι με διαφορά η πιο ελκυστική ομάδα του Euro 2024, με τους Ίβηρες να ξεπερνούν άνετα και το εμπόδιο της Γεωργίας (4-1) και να κλείσουν θέση στα προημιτελικά, όπου τους περιμένουν οι διοργανωτές Γερμανοί.

Η Ισπανία χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να βρεθεί στους “8” του Euro 2024 κι αυτό γιατί σημείωσε πέντε γκολ, μόνο που το ένα το έβαλε στο… τέρμα της, δίνοντας την ελπίδα στους Γεωργιανούς ότι μπορούν να κάνουν το θαύμα.

Ωστόσο, οι Ισπανοί είναι τρεις ταχύτητες πάνω και δεν δυσκολεύτηκαν να σημειώσουν τέσσερα γκολ και να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση, έχοντας πάρα πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν ακόμα περισσότερα γκολ.

Οι ασυναγώνιστοι Ίβηρες δημιούργησαν 33 ευκαιρίες για γκολ (!), την ώρα που οι Γεωργιανοί δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε ένα σουτ στην εστία.

Η Ισπανία είναι η μοναδική ομάδα του Euro 2024 που έχει κάνει το 4/4, παίζοντας με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση. Όσο για τη Γεωργία, αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι από τα γήπεδα της Γερμανίας, κάνοντας ένα εξαιρετικό τουρνουά στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας τους.