Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής του Ασημίου!

“Κόλλησαν” στο μηδέν Ασήμι και Δειλινά

Χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ ανάμεσα σε Ασήμι και Δειλινά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, όμως δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο τέρμα που θα τις οδηγούσε στο πολυπόθητο και για τις δύο τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος απείλησαν πρώτα τα Δειλινά με τον κεραυνό του Μανουσάκη να τραντάζει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ασημίου!

Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη τα Δειλινά απείλησαν εκ νέου με τον Ρεμούνδο να μην βρίσκει στόχο μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ το Ασήμι από την πλευρά του είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Μήτρου!

Δεν άλλαξε όμως κάτι όσο αφορά το αποτέλεσμα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Συνθέσεις:

Ασήμι: Βασιλάκης, Μήτρου, Ξαγοραράκης, Φωτάκης, Αντωνάκης, Βαρδάκης (82′ Φουντουλάκης), Μακράκης, Χασουράκης (63′ Χατζάκης), Πρίφτης (89′ Χατζηκωνσταντίνου), Ρεμούνδος, Ψωμάς

Δειλινά: Αγγελιδάκης, Στοιχείος, Χεράκης, Χριστοδουλάκης (85′ Σιαπλαούρας), Χριστοφής, Βαρούχας (86′ Ροβιθάκης), Γιακουμάκης (63′ Ανδρεαδάκης), Περικλής, Μανουσάκης, Πασσάς, Μυρωδιάς