Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλεσμα του ΣΔΠΗ στους διαιτητές για ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας

Κάλεσμα στους διαιτητές του Συνδέσμου έκανε ο ΣΔΠΗ μέσω ανακοίνωσης του προκειμένου να τους ενημερώσει για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Το ραντεβού έχει δοθεί για την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα. 
 
Η σχετική ανάρτηση ανάρτηση του ΣΔΠΗ αναφέρει: 
 
“Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου καλεί όλους τους διαιτητές στα γραφεία του Συνδέσμου την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30 όπου θα θα λάβει χώρα ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Διαιτησίας. Κύριος ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Γιανναδάκης Μανώλης ο οποίος θα μας ενημερώσει αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο μας καθώς και για το ρόλο που θα κληθούν να διαδραματίσουν οι Σύνδεσμοι Διαιτητών στο άμεσο μέλλον.
 
Μετά την πρόσφατη ψήφιση άλλωστε του νέου νόμου στη Βουλή, μεταξύ άλλων, διαφαίνεται ότι ο ρόλος των Σύνδεσμων ενισχύεται , οι οποίοι θα δύνανται πλέον να έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί συμβάλλοντας σημαντικά και αυτοί στην εξέλιξη του Έλληνα Διαιτητή.
Καθίσταται λοιπόν φανερό ότι η παρουσία όλων των διαιτητών εν ενέργεια και μη κρίνεται απαραίτητη ώστε να υπάρξει άμεση και σφαιρική ενημέρωση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που μας αφορά όλους. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και θα απαντηθούν από τον κ.Γιανναδακη τυχόν απορίες που θα προκύψουν.
 
Μετά το πέρας της ενημέρωσης , θα ακολουθήσει από τον εθνικό εκπαιδευτή κ. Μαστοριδη Τασο παρουσίαση σχετικα με επίκαιρα θέματα διαιτησίας με τον πρώην διεθνή διαιτητή κ.Κουκουλάκη Μιχάλη να συντονίζει τη συζήτηση.”