Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κέρδισε μετά από ένα μήνα ο Ατρόμητος , παραμένει στα χαμηλά ο Αστέρας Τρ. (2-0)

Νίκη μετά από ένα μήνα κατάφερε να σημειώσει στο πρωτάθλημα της Super League o Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε σχετικά εύκολα του απογοητευτικού Αστέρας Τρίπολης με 2-0 με την ομάδα της Αρκαδίας να έχει μόλις 10 πόντους μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και να παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας .

Από την άλλη η ομάδα του Περιστερίου έφτασε τους 15 πόντους και βρίσκεται σε απόσταση τριών πόντων από την 6η θέση όπου είναι ο Άρης με 18 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα μετά από φάουλ που εκτελέστηκε από τον Ρομπάιγ, ο Μαυρομμάτης γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στον Χατζηισαΐα που με σουτ έκανε το 1-0. Πριν καλά προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το 1-0, ο Ρομπάιγ και πάλι σέρβιρε στον Κιάρτανσον, ο οποίος νίκησε τον Παπαδόπουλο και στο 12ο λεπτό έγραψε το 2-0 για τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28ο λεπτό αλλά το σουτ του Έντερ Γκονζάλες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).