Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κέρδισε την πρόκριση και το… χειροκρότημα η Φαιστός

Η Φαιστός επικράτησε 6-1 του Κοροίβου και προκρίθηκε στην γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
 
Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κόροιβο με 6-1 και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ απέναντι στον Κόροιβο.
 
Το 6-1 στο σκορ μπορεί να λέει πολλά, αλλά πολύ περισσότερα έδειξε η απόφαση της ομάδας της Μεσαράς να αγωνιστεί επί ίσοις όροις απέναντι στον Κόροιβο, που παρατάχθηκε στους Βώρους με μόλις 10 παίκτες, σε μία απίστευτη κίνηση fair play.
 
Παρότι επήλθε μετά την απόφαση των γηπεδούχων, αριθμητική ισορροπία, ο αγώνας μετατράπηκε τυπική διαδικασία μέσα στο πρώτο 15λεπτο, με την Φαιστό να παίρνει προβάδισμα τριών τερμάτων.
 
Στο 4′ ο Αλμπάν άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Γιώργου Παπαδάκη, για να έρθει στο 11′ ο Ντρέκα να αξιοποιήσει την ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ Άρμπάν.
 
Στο 14′ ήταν η σειρά του Ντρέκα να δίνει δημιουργός, προσφέροντας γκολ στον Γιάννη Παπαδάκη για το 3-0.
 
Στο 45′ ο Αρμπάν Άλλα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου, 4-0.
 
Mε το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Γιώργος Παπαδάκης με εναέριο βολέ, διεύρυνε το σκορ στο 5-0, ενώ ένας άλλος Παπαδάκης, ο Αντώνης ήταν εκείνος που έγραψε το 6-0 στο 70′.
 
Στο 75΄ήρθε ο Γκιαουράκης, να απαντήσει, μειώνοντας σε 6-1 το σκορ για τον Κόροιβο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
 
Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Φραγκιαδάκης, Σκαντζάκης, Ντόκο, Παπαδάκης Γ.,  Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης, Άλλα, Ντρέκα, Γρηγοράκης, Φραγκιαδάκης Μ.
 
Κόροιβος (Λευτέρης Αθανασάκης): Ζερβός, Σχοιναράκης, Μπουμπούλας, Ανδριανάκης, Γκίτσας, Ψυχογιός, Χρονάκης, Πρέντι, Αντωνακάκης, Γκιαουράκης