Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισαν» από το πρώτο 45λεπτο τα Κανάρια οι Ασίτες

Θετικό ξεκίνημα για τις Ασίτες, που με ανατροπή νίκησαν με 4-2 τα Κανάρια στην έδρα τους για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το 0-1 του Ντολλάνι δεν πτόησε τους παίκτες του Δημήτρη Χωματά, που με αντεπίθεση διαρκείας, όχι μόνο κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, αλλά και να φτάσουν με ασφάλεια προς τη νίκη, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου και να ξεκινήσουν με νίκη την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα Κανάρια κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τις Ασίτες με τον Ντολλάνι να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 0-1 στο 16′.

Παρ’ όλα αυτά άμεση ήταν η αντίδραση των Ασιτών που με τον Κάτελα ισοφάρισαν άμεσα σε 1-1 στο 19′.

Οι παίκτες του Δημήτρη Χωματά δεν σταμάτησαν εκεί, αφού γρήγορα-γρήγορα έφτασαν στην ανατροπή με τον Ρουμπάκη να γράφει το 2-1 με γκολ μέσα από την περιοχή.

Έχοντας το μομέντουμ μετά την ανατροπή, τα “Λιοντάρια” έφτασαν και σε ένα τρίτο τέρμα με τον Ρουμπάκη να σκοράρει με κοντινή προβολή για το 3-1 στο 39′.

Στο 42′ ο Κάτελας πέτυχε δεύτερο προσωπικό και συνολικά τέταρτο γκολ για τις Ασίτες, οι οποίες έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη τους, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η μισή και παραπάνω δουλειά για τις Ασίτες είχε γίνει από το πρώτο μέρος, με τα Κανάρια να καταφέρνουν στιγμές πριν τη λήξη του ματς, να μειώσουν στο σκορ για το τελικό 4-2 με τον Βιδάκη.

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης, Ρουμπάκης Κ., Κάββαλος, Λιανδράκης (62′ Μανωλιτσάκης), Ρουμπάκης Εμ. (77′ Αναστασάκης), Μηναδάκης (77′ Κοπιδάκης), Σαβουϊδάκης (62΄ Δαργαντής), Παρασύρης, Κάτελας, Περογαμβράκης, Πλουμής

Κανάρια (Αντώνης Φραγκάκης): Σταματάκης, Βρεττάκης, Μπατσέλι, Βγόντζας, Τοψής, Μαυρογιάννης, Τσατσάκης (58′ Πασπαράκης), Βιδάκης, Τοψής Γ. (86′ Ξυλούρης), Ντολλάνι (58′ Κορνελάκης), Μαρντάρε (46′ Βελλίνης).