Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Ρωμανός!

Με τρία τέρματα από το πρώτο μέρος πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στον Ποσειδώνα ο Ρωμανός

Συνέχεια στις επιτυχίες και στα τρίποντα για τον Ρωμανό, ο οποίος επικράτησε με σκορ 0-3 του Ποσειδώνα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, σημειώνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κομνηνός Ι., Παχάκης και Κεφάκης, ενώ είχαν και δοκάρι με τον τελευταίο στο 0-1.

Από πλευράς Ποσειδώνα είχαν δοκάρι οι Μόλλα και Σαϊτάκης και τα δύο μετά το 0-3, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Ρωμανός ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ματς με τον Ι. Κομνηνό!

Πιο συγκεκριμένα μόλις στο 4′ η ομάδα της Ελιάς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπουτσιδάκη μετά από γύρισμα του Α. Κομνηνού, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ι. Κομνηνός και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του 0-1!

Στο 13′ ο Ρωμανός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Ι. Κομνηνό, αυτό όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Ελιάς “άγγιξε” και πάλι το 0-2, όμως η προσπάθεια του Κεφάκη με το κεφάλι σταμάτησε στο δοκάρι!

Τελικά το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 18′ με τον Παχάκη να περνάει μέχρι και τον τερματοφύλακα και να πλασάρει εύστοχα δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του από τα πρώτα λεπτά του ματς!

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 22′ ο Ρωμανός έκανε τρία τα τέρματα του μετά από βαθιά μπαλιά του Γιακουμάκη στον Κεφάκη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας στα μισά του πρώτου μέρους το 0-3 για την ομάδα της Ελιάς!

Στο 26′ ήταν η στιγμή του Ποσειδώνα να απειλήσει για πρώτη φορά στο ματς με τον Μόλλα να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής!

Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους είδαμε τον επιθετικό μονόλογο του Ρωμανού να συνεχίζεται χωρίς όμως να αλλάξει κάτι σημαντικά με αποτέλεσμα το 0-3 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στον Ποσειδώνα με τον Ασλαματζίδη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή στο 46′ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην συνέχεια του δευτέρου μέρους είδαμε τον Ποσειδώνα να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο με τον Ρωμανό να έχει ρίξει αισθητά τον ρυθμό του σε σχέση με το πρώτο μέρος που ήταν καταιγιστικός.

Στο 70′ ο Ποσειδώνας είχε το δεύτερο δοκάρι του στο παιχνίδι και τρίτο συνολικά με τον Σαϊτάκη!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη απειλή από πλευράς Ρωμανού στην επανάληψη με τον Ζαμίδη να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και τον Ροδιτάκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 86′ ο Γιακουμάκης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ροδιτάκη να διώχνει την μπάλα με τα πόδια.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με το 0-3 να μένει μέχρι το τέλος και τον Ρωμανό να πανηγυρίζει ένα ακόμη τρίποντο.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας: Ροδιτάκης, Φουλεδάκης (84′ Τζωρμπατζάκης), Παπουτσιδάκης, Μαυράκης (38′ Ματθαιάκης), Λαμπράκης, Αλσαματζίδης, Αποστολάκης, Λαδομένος (38′ Χαριστάκης), Σαϊτάκης, Μόλλα (84′ Σταθάκης), Νικολακάκης (38′ Κουρλετάκης)

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Κουκάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Παρτάλης, Γιακουμάκης, Χαλιλάι (46′ Παπαδάκης), Μαρκόπουλος (46′ Ζαμίδης), Κομνηνός Ι. (61′ Κρανιωτάκης), Κομνηνός Α. (61′ Αϊλαμάκης), Κεφάκης (46′ Λαζανάκης)