Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» από το πρώτο μέρος ο Ζαρός

Ο Ζαρός έφυγε με σπουδαία νίκη από τις Αγ. Παρασκιές επικρατώντας του Γιούχτα 2010 με 2-0 για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ντεμπούτο με το… αριστερό στον πάγκο του Γιούχτα 2010, για τον Βασίλη Μιχελουδάκη με την ομάδα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τον Ζαρό.

Το συγκρότημα του Κώστα Παντζαρίδη σκόραρε σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού και κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας.

Στο 37′ ο Λεμονάκης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ζαρού με προβολή για το 0-1. ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα της Μεσαράς πέτυχε ένα δεύτερο γκολ με τον Ξεκαρδάκη να νικά τον Καλυκάκη για το 2-0 στο 44′.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Γιούχτας 2010 απείλησε με τον Ψωμά, το σουτ του οποίου έφυγε μόλις άουτ, ωστόσο στην συνέχεια ο Ζαρός διαχειρίστηκε το ματς άψογα και κατάφερε να φύγει με τους τρεις πόντους στις αποσκευές του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζαρός έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο τέρμα, με τον Ξεκαρδάκη να έχει δοκάρι και τους Σαριδάκη Ν., Αλπαντάκη να μην βρίσκουν εστία στις προσπάθειες τους.

Γιούχτας 2010 (Βασίλης Μιχελουδάκης): Καλυκάκης, Μπετεινάκης, Λυμπερίδης (80′ Δασκαλάκης), Μυζίρης (46′ Παχάκης), Γκιούζι, Ντολλακάι, Ψωμάς, Ντουράκης, Κοζανίδης, Χατζηιωάννου, Χαλεπάκης (50′ Ζωγραφάκης)

Ζαρός (Κώστας Παντζαρίδης): Φιλιουδάκης, Σαριδάκης, Νικολαντωνάκης, Λεμονάκης, Αλπαντάκης, Γρηγορίου, Μάτσας, Λυκούδης, Σαριδάκης, Αλμπαντάκης, Ξεκαρδάκης