Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθάρισε από το πρώτο μέρος ο Ρωμανός, 2-5 την Βόνη

Σε ένα ματς επτά γκολ στο γήπεδο Αστριτσίου, ο Ρωμανός επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-5 της Βόνης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη το συγκρότημα του Απόστολου Παπακώστα έβγαλε αντίδραση μειώνοντας το σκορ σε 2-4 για να διαμορφωθεί το τελικό 2-5 στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Αρχοντάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Ελιάς. Στο 14′ ο Νοδαράκης διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων», ενώ στο 34′ οΑνυφαντάκης έκανε το 0-3. Το 0-4 έγινε τρία λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αρχοντάκη. Στα πρώτα τρία λεπτά της επανάληψης ο Αλεξίου μείωσε σε 1-4, ενώ στο 57′ ο Παπακώστας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας την διαφορά στα δυο γκολ. Το τελικό 2-5 «υπέγραψε» Κρανιωτάκης στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 68′ η Βόνη έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γ. Μυρωδιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ μετά το 2-5 η Βόνη κέρδισε πέναλτι στο οποίο δεν κατάφερε να ευστοχήσει ο Παπακώστας.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΝΗ (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Σφακιανάκης (46′ Σκαρβελάκης), Σταυρακάκης, Παχάκης (46′ Γελαδάς) , Μυρωδιάς Γ., Κουκάκης, Παπακώστας, Λουλάκης(46′ Καλογερίδης), Ζερβάκης (80′ Κελαράκης), Γριβάκης (46′ Αλεξίου), Βλάχος

ΡΩΜΑΝΟΣ (Κώστας Ταβλαδωράκης): Αμπράμοβ, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Μόντι, Αρχοντάκης, Παρτάλης, Βιτώρος, Μαυρομάτης, Νοδαράκης, Κρανιωτάκης, Γιακουμάκης (85′ Κιουπάκης)