Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» και τη Δαμάστα ο Ηρόδοτος και 12Χ12

Ασταμάτητος ο Ηρόδοτος επιβλήθηκε 2-0 της Δαμάστας.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, αφού πέτυχε το 12Χ12 κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα, που είχε τις στιγμές της για να δημιουργήσει πρόβλημα στους πρωτοπόρους.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 7’ με το Γ. Κόκκινο, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν στο 25’ μια σημαντική στιγμή για να σκοράρουν με τον Βεζιρτζόγλου, αφού δε σημάδεψε σωστά από πλεονεκτική θέση. Στο 35’, μάλιστα, είχαν δοκάρι με τον Βεζιρτζόγλου και στη συνέχεια ο Φραγκουλάκης είχε καλό, αλλά σουτ. Στο επόμενο λεπτό, πάντως, το σύνολο του Δ. Κόκκινου… άγγιξε την ισοφάριση με το Γ. Κόκκινο και η τελευταία καλή του πρώτου μέρους ανήκε στον Ηρόδοτο, όταν στο 44’ ο Γαρεφαλάκης σούταρε άουτ από πλάγια.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού, αφού ο Μπάμπης βρήκε στο 48’ τον Βεζιρτζόγλου, που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Οι ηττημένοι είχαν κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες δεν αξιοποίησαν κι έτσι στο 85’ ο Γαρεφαλάκης σέντραρε και ο Φραγκουλάκης με καταπληκτικό μονοκόμματο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Γιαννικάκης, Φραγκουλάκης, Νάκας, Κανδηλάκης, Μουρτζάκης, Μαγάκης, Μπάμπης, Χίντρι (89’ Καλλέργης), Γαρεφαλάκης (87’ Μπαρδάκης), Βεζιρτζόγλου.

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Διακάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης (87’ Ρουμπάκης), Αποστολάκης, Σκουλάς (86’ Μαυρογιαννάκης), Ν. Κόκκινος, Γ. Κόκκινος, Κατσαρός (80’ Οικονομάκης), Ζερβάκης (89’ Κρεμίτσας), Ανδρ. Κόκκινος (80’ Μηλιαράκης).