Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” με Κοτζαδάκη μέσα σε λίγα λεπτά ο Ζαρός!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κοτζαδάκη την νίκη ο Ζαρός

Ο Ζαρός κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ επικρατώντας με σκορ 1-2 του Λίντο εκτός έδρας.

Τα γκολ για την ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη πέτυχε ο Κοτζαδάκης μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών στο τέλος του πρώτου μέρους, ενώ για το Λίντο μείωσε στο τελικό 1-2 ο Μαυρής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 0-2 οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Ορφανουδάκη.

Στο πρώτο μέρος ο Ζαρός κατάφερε να πάρει κεφάλι δύο τερμάτων μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Αρχικά ο Κοτζαδάκης από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1 και δύο λεπτά με δική του προσπάθεια και πάλι έκαναν το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Λίντο έψαξε την μείωση του σκορ και αφού πρώτα έχασε μοναδική ευκαιρία να την πετύχει στο 80′ με τον Ορφανουδάκη να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Λιουδάκη από την άσπρη βούλα, τελικά την πέτυχε στο 82′ με τον Μαυρή, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι στα εναπομείναντα λεπτά. 

Έτσι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης δεν κατάφεραν, όμως να το βρουν με τον Ζαρό να κρατάει το πολύτιμο 1-2 και να κάνει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

Λίντο: Καργάκης, Αποστολίδης, Γιακουμάκης, Λουκά, Τζιράκης, Φρέσκος, Δασκαλάκης, Ζουραράκης, Παπάζογλου, Μαυρής, Ορφανουδάκης

Ζαρός: Λιουδάκης, Κοκορέλιας, Λεμονάκης, Σαριδάκης, Αλπαντάκης, Γιατρομανωλάκης, Καπιζιώνης, Κλαπάκης, Κοτζαδάκης, Ποζαντζίδης, Ξεκαρδάκης