Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» με το… καλημέρα η Ανάληψη

Με δύο γκολ μέχρι το 6ο λεπτό του αγώνα, η Ανάληψη επικράτησε 2-0 του ΠΟΗ και θα απολαύσει την μοναξιά στην κορυφή και αυτό το Σ/Κ.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ (1ος Όμιλος) η Ανάληψη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Παναθηναϊκού Ηρακλείου επικρατώντας με 2-0 και βάζοντας ακόμη ένα τρίποντο στο… σακούλι της.

Στο 4ο λεπτό ο Μουντράκης με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους για το 1-0, με τον Χαμαλάκη στο 6′ να κάνει το 2-0, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Στο 70′ οι νικητές είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Κοκκινάκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη, ενώ οι παίκτες του Χρήστου  Μουρτζάκη απείλησαν σε δύο χρόνους, όμως δεν κατάφεραν να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας ένα γκολ, με τους Λυραράκης και Τζιρίτα να μην βρίσκουν δίχτυα στις προσπάθειες τους.

Ανάληψη (Νίκος Ανδριανάκης): Μουντράκης Γ. Χαμαλάκης,, Καργιωτάκης Μ., Μουντράκης, Αλεξίου, Κοκκινάκης, Κοζυράκης, Γκούρο Λ., Γκούρο Μ., Περβολαράκης

ΠΟΗ (Χρήστος Μουρτζάκης): Τσαλαπατάκης, Κορνελάκης, Βασιλάκης, Σελαμάι, Μυζίρι, Χαϊντίνι, Τσαγκαράκης, Χότζα (80′ Ζαχαράκης), Τζιρίτας, Τιγκίρης (46′  Φουκαράκης), Λυραράκης