Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” στην επανάληψη με “εξάρα” η εντυπωσιακή Γαρίπα!

Επιβλητική στην επανάληψη η Γαρίπα πήρε το τρίποντο κόντρα στα Κανάρια

Επιστροφή στα τρίποντα για την Γαρίπα και μάλιστα με το επιβλητικό 6-1 κόντρα στα Κανάρια στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπλεμένος (2), Κασαπάκης (2), Σεραφειμίδης και Καστρινάκης, ενώ το γκολ της τιμής των Καναριών πέτυχε ο Βγόντζας.

Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του ματς ο Μπλεμένος έβαλε μπροστά στο σκορ την Γαρίπα με τους φιλοξενούμενους όμως στο 31′ με τον Βγόντζα να φέρνουν το ματς στα ίσα!

Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Γαρίπα βρήκε και δεύτερο τέρμα και πάλι τον Μπλεμένο στο 56′ και πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη τέσσερα τέρματα στο… σακούλι τους ξεκινώντας με το 3-1 στο 70′ με διαγώνιο σουτ του Κασαπάκη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Καστρινάκης με κεφαλιά έκανε το 4-1, με τον Κασαπάκη και πάλι μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και τελείωμα να κάνει το 5-1, ενώ το “κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σεραφειμίδης με σουτ από το κέντρο, κρεμώντας τον τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 6-1!

Συνθέσεις:

Γαρίπα: Βενέρης, Χαλκιαδάκης, Βελήξογλου, Νικηφόρος, Μαθιουδάκης, Κασαπάκης, Μπλεμένος, Φώτης, Σεραφειμίδης, Βασιλάκης, Καστρινάκης

Κανάρια: Σταματάκης, Ψαρολογάκης, Ντελής, Φθενάκης, Τοψής, Βγόντζας, Κουντούρης, Ξυλούρης, Πασπαράκης, Ντολλάνι, Βιδάκης