Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» στην επανάληψη ο ΠΑΝΟΜ

Ο ΠΑΝΟΜ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του, επικρατώντας της Μινωικής με 3-0 για την 15η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν με τον ΠΑΝΟΜ να απειλεί με τον Συσκάκη στο 9′, ενώ η απάντηση της Μινωικής ήρθε στο 13′ με τον Κουρουγκιαβούρη να έχει ένα καλό σουτ.

Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να μην απειλούν η μία την άλλη και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΝΟΜ μπήκε πιο δυνατά και σε μία φάση στην οποία η Μινωική διαμαρτύρεται για φάουλ στο ξεκίνημα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Άλεξ Γκέκα να σεντράρει και τον Πάουλο Γκέκα με κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Εκμεταλλευόμενος το μομέντουμ ο ΠΑΝΟΜ έκανε γρήγορα γρήγορα το 2-0 με τον Νικολλί να σκοράρει μετά από κάθετη πάσα του Παπαδάκη.

Στιγμές αργότερα ήταν η σειρά του Τζανάκη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κοσμαδάκης και Κωτούλας έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα της Μινωικής, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 65′, με τον δεύτερο να χάνει μία καλή ευκαιρία για να μειώσει με κεφαλιά από κοντά.

ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Τζανάκης, Ρούκα, Διαμαντάκης, Μαυρίδης (80′ Λυπίτκας), Κατσούλης, Ξυλούρης (60′ Παπαδάκης), Π. Γκέκα, Ά. Γκέκα, Νικολλί (75′ Κουσίδης), Συσκάκης (75′ Φανουράκης)