Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και επίσημα Μιχελουδάκης στον Εργοτέλη

Ολοκλήρωσε τη σημαντική προσθήκη ο Εργοτέλης.

Παίκτης των «κιτρινόμαυρων» είναι και επίσημα ο Παναγιώτης Μιχελουδάκης, ο οποίος προέρχεται από την Τύλισο, με την οποία πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ στην Α2 με 30 γκολ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια της ομάδας του Μιχάλη Ζουραράκη και έχει επιτύχει 6 γκολ.

Η ανακοίνωση: «Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την ένταξη του Παναγιώτη Μιχελουδάκη στην ομάδα μας. Ο 25χρονος επιθετικός τις σεζόν 2015-17 αγωνίστηκε στον Μαραθώνα (7 γκολ), στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα της Παλιανής 2008 (14 γκολ). Έπειτα, την περίοδο 2019-2021 αγωνίστηκε στο Αθλόπολις και τον Ράυκο (14 γκολ). Την σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρούβα (14 γκολ στην Α2 κατηγορία) και την περσινή σεζόν στην Τύλισο, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στην Α2 με 30 γκολ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια της ομάδας της Τυλίσου και έχει επιτύχει 6 γκολ.

Ο Παναγιώτης Μιχελουδάκης στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της ομάδας τόνισε:  “Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία και νοοτροπία που έχω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Εργοτελη, θα δωσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!”

Η Διοίκηση του ΓΣ Εργοτέλη ευχαριστεί την Διοίκηση του ΑΟ Τυλίσου για την συνεργασία της στην πραγματοποίηση της μεταγραφής».