Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και επίσημα στο Ρεθυμνιακό ο Β. Μπάρο

Δυναμώνει επιθετικά ο Ρεθυμνιακός.

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» ο Ρεθυμνιακός

Το Primesport.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες για το ενδιαφέρον των «δελφινιών» για τον Βαλεντίνο Μπάρο. Σήμερα, έτσι, οι «μπλε» επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 26χρονο φορ και ισχυροποιούν τη… γραμμή κρούση τους. Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΑΡΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 1998, έχει ύψος 1.86μ και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ, αλλά και σε όλες εκείνες της επίθεσης.

Ο Βαλεντίνο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου όπου παρέμεινε μέχρι και την Κ17 του συλλόγου, ενώ στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Γκυζιακού (Β’ ΕΠΣ Αθήνας) και ΑΣ Παπάγου (Α’ ΕΠΣ Αθήνας). Ακολούθησε μια 4ετία στην Αλβανία, όπου αγωνίστηκε στις KF Tirana B (Γ’ Εθνική Αλβανίας) και KS Burelli και KF Elbasani (Β’ Εθνική Αλβανίας). Επιστρέφει για λογαριασμό της Κοζάνης (Γ’ Εθνική) τον Αύγουστο του 2021 και θα προσφέρει στην συνέχεια τις υπηρεσίες του σε ΑΣ Καστοριάς 1980, ΑΟ Ύπατου στην ίδια κατηγορία. Από τις 26 Ιανουαρίου 2024 ανήκε στον ΑΟ Επισκοπής με την οποία κατάκτησε και το κύπελλο Ερασιτεχνών στον τελικό κόντρα στο Ρεθυμνιακό (2-1).

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού τον Βαλεντίνο και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπάρο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό της Ιστορικής ομάδας του Ρεθυμνιακού. Ευχαριστώ  τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και τον προπονητή μου Ανδρέα Τσουπάκη που με εμπιστεύθηκαν και μου δίνουν την δυνατότητα να μετέχω και εγώ σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει.

Το κλίμα που συνάντησα στην άφιξη μου είναι πραγματικά τρομερό και με βοήθησε στην άμεση προσαρμογή μου στην νέα μου ομάδα. Το δυναμικό είναι πολύ καλό και με θέληση για μια άξια εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου του Ρεθύμνου, όμως πιστεύω ότι με ακόμη 1-2 προσθήκες θα πετύχουμε τους στόχους μας. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας περιλαμβάνει την δουλειά που απαιτείται για τις υποχρεώσεις μας και παράλληλα ο προπονητής Ανδρέας Τσουπάκης μας εξηγεί την τακτική, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθήσουμε στους επίσημους αγώνες.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε με την συνολική προσπάθεια να οδηγήσουμε τον Ρεθυμνιακό όσο ψηλότερα γίνεται. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας».