Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και επίσημα Σ. Γιαννικάκης στον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σήφη Γιαννικάκη.

Το Primesport.gr σας είχε ενημερώσει από την Τετάρτη (18/10) για την επιστροφή του Σήφη Γιαννικάκη στον Ηρόδοτο. Σήμερα, έτσι, οι «κυανόλευκοι» επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 21χρονο αμυντικό. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την επιστροφή του ταλαντούχου υψηλόσωμου αμυντικού που πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο με τα “μπλε” στο παιχνίδι με την ΑΕ Κατσαμπά την Τετάρτη το απόγευμα (18/10) στην Ελιά. Σήφη Γιαννικάκη καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του Ηροδότου! Σου ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία, νίκες και επιτυχίες με τα “μπλε”. Καλώς ήρθες ξανά στη Νέα Αλικαρνασσό!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Σήφης Γιαννικάκης γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2002 στα Χανιά. Η φυσική του θέση είναι στόπερ ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως δεξιός μπακ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών στις Ακαδημίες του Κρητικού Αστέρα Χανίων. Ακολούθησαν η Κ15 και Κ17 του Πλατανιά (Super League) και η Κ19 του συλλόγου (Β’ Εθνική). Η παρουσία του στις Κ15, Κ17 και Κ19 του Πλατανιά άνοιξε τον δρόμο για τον προβιβασμό του στην πρώτη ομάδα (Γ’ Εθνική). Η πρώτη του θητεία στον Ηρόδοτο ήρθε την σεζόν 2021 – 2022 που ο σύλλογος επέστρεψε στη Β’ Εθνική και παρέμεινε σε αυτήν. Στη Νέα Αλικαρνασσό έμεινε το πρώτο εξάμηνο ενώ το δεύτερο μετακόμισε στις Αρχάνες και στον Γιούχτα (Γ’ Εθνική). Πέρυσι ήταν μέλος του ΑΟΤ στην ιστορική πρώτη παρουσία των Μεσσαριτών στη Γ’ Εθνικη».