Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και προπόνηση και τσίκνισμα στην Επισκοπή

Με τη σημερινή (Πέμπτη 7/3) προπόνηση να πραγματοποιείται στο γήπεδο του Τσεσμέ, η ομάδα της Επισκοπής φρόντισε να συνδυάσει δουλειά και… τσίκινισμα.

Η ημέρα επίτασσε να δουλέψει στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κόλτζου κι έπειτα να στήσει μπάρμπεκιου και να τσικνίσει” ακολουθώντας το… “πρωτόκολλο”.

Έτσι λοιπόν, με το βλέμμα καρφωμένο στην Κυριακή (10/3, 15.00 “Π. Βαρδινογιάννης”) όπου Επισκοπή υποδέχεται την Προοδευτική για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και την “υποδοχή” των πλούσιων εδεσμάτων, έγινε ένας ιδανικός συνδυασμός προκειμένου παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση να αποσυμφορηθούν από την καθημερινότητα.

Επρόκειτο για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσουν, έστω και για λίγη ώρα, το άγχος, και να δηλώσουν πλέον όλοι ενωμένοι ότι, ο στόχος είναι ενιαίος και δεν πρόκειται να χαθεί.

Σημειωτέον ότι, “παρών” στην ευχάριστη αυτή πρωτοβουλία δήλωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης ενώ μαζί του βρισκόταν πάντοτε, ο γενικός διευθυντής του τμήματος, Θωμάς Σβαρνόπουλος.