Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλεσμένος του ΠΟΑ ο μικρός Γιάννης

Όμορφη κίνηση από τον ΠΟΑ.

Οι Ατσαλενιώτες προσκάλεσαν τον μικρό Γιάννη, τον φίλο του ΠΑΟΚ, που έχει καταφέρει να συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα με την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Οκτώ δεκαετίες Π.Ο.Α, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι», η οποία θα γίνει την Τετάρτη (03/07).

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης σήμερα φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV. Η ενημέρωση του ΠΟΑ:

«O μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένειά του βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο, καλεσμένοι της διοίκησης του Π.Ο.Α και του Γιώργου Μιμίκου. Ο λόγος είναι η παρουσίαση του βιβλίου «Οκτώ δεκαετίες Π.Ο.Α, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι» που θα γίνει την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, με ώρα έναρξης στις 17.30, στο Ατσαλένιο (γήπεδο).

Ο μικρός Γιάννης φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV, μαζί με τον αδελφό του Ευθύμη, τον πατέρα του Κώστα και τον παππού του Γιάννη από το Καταλαγάρι Ηρακλείου που του αφιέρωσε δύο υπέροχες μαντινάδες! Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε επίσης ο πρόεδρος Γιώργος Λέλεκας και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Μιμίκος.

Ο Γιάννης πήρε ήδη στα χέρια του το βιβλίο για να μάθει και τον Π.Ο.Α ενώ τα μέλη της οικογένειας πήραν από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι της μεθαυριανής παρουσίασης.

Η αναλυτική ανακοίνωση ωστόσο, με όλες τις τιμητικές βραβεύσεις αλλά και το φιλικό παλαιμάχων που θα πλαισιώσουν την παρουσίαση της Τετάρτης θα βγει αύριο! Μείνετε συντονισμένοι…»