Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καλωσόρισε» στην Α2 ΕΠΣΗ τον Κόροιβο το Λίντο (1-5)

Το Λίντο έκανε ό,τι ήθελε στην έδρα του Κόροιβου, του οποίου επικράτησε με 5-1 για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Εκπληκτικό το σύνολο του Κώστα Φιλοξενίδη, «καλωσόρισε» τον Κόροιβο στην Α2 ΕΠΣΗ, με τους Ορφανουδάκη και Κεβάνι να σκοράρουν δύο γκολ στην αναμέτρηση, ενώ ένα ακόμη προσέθεσε ο Μαυρής.

Το γκολ για τον Κόροιβο που έκανε πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλήμα, πέτυχε ο Σχοιναράκης διαμορφώοντας το τελικό σκορ στις Αγ. Παρασκιές.

Μόλις στο 15ο λεπτό το Λίντο μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Ορφανουδάκη να πετυχαίνει το 1-0 με όμορφο σουτ.

Το Λίντο μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος του, δεν σταμάτησε να πιέζει την άμυνα του Κόροιβου, η οποία υπέπεσε σε πέναλτι με τον Μαυρή να μην χάνει την ευκαιρία να σκοράρει από την “άσπρη” βούλα για το 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα στο συγκρότημα του Κώστα Φιλοξενίδη.

Με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο, το Λίντο κατάφερε να βρει δύο ακόμη τέρματα, ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.

Στο 55′ ο Ορφανουδάκης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση για το 0-3, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό για τον Κόροιβο ο Κεβάνι με κοντινή προβολή έγραψε το 0-4 για τους φιλοξενούμενους στο 59′.

O δείκτης του σκορ άλλαξε εκ νέου, λίγα λεπτά αργότερα με τον Κεβάνι να χρίζεται και εκείνος δις σκόρερ μετά τον Οραφανουδάκη, πετυχαίνοντας το 5-0 στο 66′.

To τελικό 1-5 για τον Κόροιβο διαμόρφωσε ο Σχοιναράκης στο 81′, σκοράροντας το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

Κόροιβος (Λευτέρης Αθανασάκης): Λάμπρου, Σχοιναράκης, Πρέντι, Ανδριανάκης, Κεφαλάκης, Καβατζής, Γκάγκας, Κάββαλος, Σχοιναράκης, Αντωνακάκης, Μπούμπουλας

Λίντο (Κώστας Φιλοξενίδης): Καργάκης, Καρακωνσταντάκης, Λούκα, Αδαμάκης, Αποστολίδης, Τζιράκης, Ζουραράκης, Παπάζογλου, Μαυρής, Ορφανουδάκης, Κεβάνι