Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισαν τις πειστικές εμφανίσεις τα Κανάρια, 3-1 τον Γιούχτα 2010

Τη νίκη με 3-1 πανηγύρισαν τα Κανάρια κόντρα στον Γιούχτα 2010 για την 21η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα Κανάρια του Παναγιώτη Κορδονούρη επικράτησαν με 3-1 του Γιούχτα 2010 στο Μαρτινέγκο για την 3η αγωνιστική του γ’ γύρου του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χότζα να νικά τον Καλυκάκη με ωραίο πλασέ δίνοντας προβάδισμα στα Κανάρια.

Νωρίτερα ο σκόρερ είχε χάσει σημαντική ευκαιρία και συγκεκριμένα στο 10 ώστε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Ωστόσο το 1-0 δεν έμεινε για πολύ, καθώς με περιπετειώδη τρόπο ο Μαρντάρε διπλασίασε τα τέρματα των Καναρίων, καθώς έπειτα από σουτ δικό του και απόκρουση του Καλυκάκη, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Με το σκορ στο 2-0 ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο της επανάληψης, με τον κόουτς των φιλοξενούμενων, Βασίλη Μιχελουδάκη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Φίλιππα Χρονάκη και εκείνος μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς από τα δικά του πόδια, ο Παρασύρης άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα για το 1-2 στο 82′.

Παρότι αγχώθηκαν τα Κανάρια κατάφεραν και πάλι να πάρουν αέρα δύο τερμάτων και να φτάσουν εν τέλει στη νίκη, με τον Κοζορώνη να πλασάρει εύστοχα στο 87′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο Μαρτινέγκο.

Κανάρια: Γκέκα, Κορνελάκης, Φθενάκης, Παρασύρης, Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Μαρντάρε, Ψυχαράκης, Καρπαθάκης, Χότζα, Βασιλείου