Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κανάρια – Δίας 1-1: Από ένα ημίχρονο στο Μαρτινέγκο

Κανάρια και Δίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ στο γήπεδο “Νικόλαος Καζαντζάκης”.

Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, με τα Κανάρια να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν προβάδισμα με τον Κοζορώνη, ενώ ο Δίας πάτησε πιο γερά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αποστολάκη στο 74′.

Ένα πολύ καλό ημίχρονο για τα Κανάρια, που είχαν δοκάρι με τον Χότζα στο 20ο λεπτό, ενώ κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Κοζορώνη, ο οποίος με εξαιρετικό τρόπο μέσα από την περιοχή, αριστερά έγραψε το 1-0 με πλασέ στην απέναντι γωνία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη, θα μπορούσε να είχε πάρει νωρίτερα κεφάλι στο σκορ στο παιχνίδι, όμως το σουτ του Καρπαθάκη απέκρουσε ο Μπανασάκης στο 28′

Στο δεύτερο μέρος ο Δίας χάρη στην εμπειρία του κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Καναριών με γκολ του Αποστολάκη στο 75′ για φέρει ξανά το ματς σε ισορροπία.

Νωρίτερα ο Τοψής με την έλευση του στον αγωνιστικό χώρο αντί του Κοζορώνη έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα των γηπεδούχων κι όπως φάνηκε από την εξέλιξη η ομάδα του, το πλήρωσε.

Στα τελευταία λεπτά ο Κεγιαδάκης απείλησε για τον Δία, ωστόσο η προσπάθεια του δεν είχε ευτυχή κατάληξη, όπως και εκείνη που κατέληξε στο δοκάρι από τον Γουργούλα, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους στο Μαρτινέγκο.

Κανάρια: Γκέκα, Τελχάι, Βασιλειάδης, Παρασύρης, Φαϊτάκης (43′ λ.τ Τσακιράκης), Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης (74′ Ντολάνι), Καρπαθάκης, Χότζα, Κοζορώνης (74′ Τοψής)

Δίας: Μπανασάκης, Κάββαλος, Φραγκιαδάκης (70′ Αλεξόπουλος), Κυπαράκης, Γουργούλας, Χουρδάκης, Βιτσαράς, Αποστολάκης, Κεγιαδάκης, Τσιριντάνης, Ανδρεαδάκης