Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καρέ” από τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά δεν ήταν αρκετό για την Φαιστό!

Έκανε το καθήκον της αλλά δεν της ήταν αρκετό…

Η Φαιστός επικράτησε με σκορ 6-1 του Αετού Ανωγείων στους Βόρρους, όμως με την νίκη του Μοχού στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς δεν κατάφερε να είναι εκείνη η πρωταθλήτρια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Παπαδάκης Γιώργος με καρέ τερμάτων!

Η Φαιστός πήρε κεφάλι στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδάκη Γιώργου στο 23′!

Ο Αετός Ανωγείων παρ’ όλα αυτά κατάφερε να απαντήσει στο 36′ με τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη και να γράψει το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου!

Η Φαιστός στην επανάληψη πήρε και πάλι το προβάδισμα με σκόρερ τον Φραγκιαδάκη στο 55′ με σουτ.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και βρήκαν ακόμη δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών με σκόρερ και πάλι τον Παπαδάκη Γιώργο, ο οποίος ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ με γκολ στο 68′ και στο 70′!

Το 5-1 για την Φαιστό το διαμόρφωσε ο Ντόκο με κεφαλιά στο 81′ και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Παπαδάκης Γιώργος, που σημείωσε καρέ τερμάτων, με την ομάδα των Βόρρων να μην κλείνει την χρονιά με το πρωτάθλημα αλλά να την ολοκληρώνει τουλάχιστον με μία επιβλητική νίκη και με τις εντυπώσεις για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φαιστός είχε χαμένο πέναλτι με τον Καρταλιανάκη στο 82′ για το 6-1.

Συνθέσεις:

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Τσούπι, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Γ., Γρηγοράκης, Φραγκιαδάκης, Φιτσάκης, Παπαδάκης Γ., Νικολιδάκης

Αετός Ανωγείων: Ανταλουδάκης, Κονιός, Δεληγιαννίδης, Κυριακάκης, Χανιωτάκης, Αγγελής, Καστρινός, Κεφαλογιάννης Ε., Κολιοραδάκης, Κεφαλογιάννης Γ., Κρητικός