Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καργιώτης: “Με υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε”

Τι είπε ο έμπειρος τεχνικός στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την συνεργασία του με τον Αστέρα Μυρτιάς Πόρος.

Με υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε”, το μήνυμα του Χρήστου Καργιώτη, επισημαίνοντας αρχικά:

“Το όραμα του κ. Ασσαργιωτάκη να δημιουργήσει ένα αθλητικό κέντρο στολίδι για την περιοχή της Μυρτιάς και να τραβήξει τη νεολαία στον αθλητισμό είναι κάτι πολύ σπουδαίο και θ’ αποτελέσει μεγάλο κέρδος. Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το μέλλον, να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα του Πόρου από τις μικρές ηλικίες, από την Ακαδημία και την ομάδα του Αστέρα Μυρτιάς Πόρος”.

Αναλυτικά ολόκληρη η τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού στο “Αστέρας Μυρτιάς Πόρος”:

“Ο πρόεδρος του Πόρου κ. Ασσαργιωτάκης χαίρει της εκτίμησης όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου και όχι μόνο. Από κει και μετά αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και κυρίως το ερασιτεχνικό. Το όραμα του κ. Ασσαργιωτάκη να δημιουργήσει ένα αθλητικό κέντρο στολίδι για την περιοχή της Μυρτιάς και να τραβήξει τη νεολαία στον αθλητισμό είναι κάτι πολύ σπουδαίο και θ’ αποτελέσει μεγάλο κέρδος. Η πρόταση που μου έκανε να βοηθήσω την προσπάθειά του με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα του Αστέρα από τις θητείες μου ως προπονητής στη Μυρτιά. Δέχθηκα με ικανοποίηση τη συνεργασία αυτή.
Θα κάνουμε ένα καμπ το επόμενο διάστημα με παιδιά μικρής ηλικίας, ενώ η ομάδα θ’ απαρτίζεται και από έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το μέλλον, να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα του Πόρου από τις μικρές ηλικίες, από την Ακαδημία και την ομάδα του Αστέρα Μυρτιάς Πόρος. Με υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε”.