Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κασαπάκης: «Στόχος του Ερμή το καλό ποδόσφαιρο και η σωστή εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου»

Ο τεχνικός του Ερμή Ατσαλένιου Βασίλης Κασαπάκης μίλησε στο primesport.gr ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όπου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας!

Ο νεαρός κόουτς αναφέρθηκε στον μικρό μέσο όρο ηλικίας που έχει η ομάδα και τον στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών αλλά και να αποδίδει η ομάδα όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ο Ερμής Ατσαλένιου σε συνέχεια της περσινής σεζόν που μείωσε πολύ το μέσο όρο ηλικίας του, πραγματοποιεί το ίδιο και φέτος. Είναι κάτι που μας κάνει όλους στην ομάδα πολύ χαρούμενους αλλά επίσης πολύ συγκεντρωμένους και μας γεμίζει όρεξη για δουλειά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των νεαρών αθλητών μας μέχρι στιγμής. Είμαστε στο γήπεδο από τις 1 Αυγούστου και έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχοι της ομάδας μας είναι ίδιοι κάθε χρόνο. Η ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μας, να έχουμε σωστή εικόνα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωγηπεδικά και να παίξουμε όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή σεζόν σε όλους»