Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδικάζει τον ρατσισμό η ΠΑΕ Χανιά – Η απάντηση του Ηροδότου

Μια μικρή μερίδα οπαδών του Ηροδότου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ΠΑΕ Χανιά, εκφράστηκε με ρατσιστικό τρόπο εναντίον του ποδοσφαιριστή των “μπλε” Σεντρίκ Γιαμπερέ, κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, μικρή μερίδα οπαδών των γηπεδούχων έκανε ρατσιστικά σχόλια προς τον Γιαμπερέ, ο οποίος αντέδρασε.

Ο ποδοσφαιριστής το ανέφερε δύο φορές στον διαιτητή της συνάντησης, όντας αρκετά ενοχλημένος με το απαράδεκτο περιστατικό και μάλιστα αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, η ΠΑΕ μέσω ανάρτησης της, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού, ενώ παράλληλα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της Σεντρίκ Γιαμπερέ.

Άμεση απάντηση του Ηροδότου 

θέση για όλα τα παραπάνω πήρε ο ισχυρός ανδρας της διοίκησης του Ηροδότου Πότης Τσιριμπής ο οποίος στην επίσημη σελίδα τρις ομάδας ανέφερε τα παρακάτω

: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν απάντησαν στις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών των Χανίων και πιο συγκεκριμένα του Yambere, ο οποίος καθύβριζε και έκανε χειρονομίες συνεχώς. Είναι άτιμο να μιλούν έτσι για τον Ηρόδοτο, ένα σωματείο που βιώσει τον ξεριζωμό.»