Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Κατεβαίνει” στις εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Σέγκου ο Αντώνης Βλαχάκης!

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα “κατεβαίνει” στον πολιτικό στίβο δίπλα στον Γιάννη Σέγκο

Στροφή στην πολιτική για τον Αντώνη Βλαχάκη, ο οποίος τάσσεται στο πλευρό του Γιάννη Σέγκου στις εκλογές που έρχονται.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα γίνεται μέλος της ομάδας του Γιάννη Σέγκου κάνοντας στροφή πέραν από τα αθλητικά δρόμενα και στα πολιτικά δρόμενα της τοπικής κοινωνίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Σέγκου για την υποψηφιότητα του Αντώνη Βλαχάκη:

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!
Ο Αντώνης Βλαχάκης είναι ένας δικός μας άνθρωπος τον συναντάμε καθημερινά και διακρίνεται για την ενεργητικότητά του, το ενδιαφέρον για τα κοινά και με ξεχωριστές ευαισθησίες για τα παιδιά και τον αθλητισμό.
Συντάσσεται στο όραμά μας και εμπιστεύεται τη δημοτική μας αρχή για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του δήμου Χερσονήσου.
Ο Αντώνης είναι κάτοικος Αναλήψης Χερσονήσου και έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Ανάληψης, του Γυμνασίου Λιμένος Χερσονήσου, ενώ έχει διατελέσει και πρώην πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Ποσειδώνας.
Εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος σε επιχείρηση λιανικού εμπορίου ενώ αποτελεί μέλος του πανελλήνιου συλλόγου αιμοδοτών.
Άνθρωποι όπως ο Αντώνης με τη συμμετοχή τους δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κοινωνία του δήμου μας επιζητεί την ανάπτυξη, την ευημερία ενώ παράλληλα αναγνωρίζει την πολλή δουλειά που έγινε την τετραετία που πέρασε, παρά τις δύσκολες συνθήκες.
🙏Αντώνη Σε ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή για την εμπιστοσύνη σου!!!