Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατοχύρωσε την παρουσία του στην 4άδα ο Ρωμανός, 1-0 τον Ρούβα

Ο Ρωμανός επιβλήθηκε του Ρούβα με 1-0 για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Με γκολ του Νοδαράκη στο ξεκίνημα ο Ρωμανός, κατοχύρωσε την παρουσία στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ξεφεύγοντας στο +11 από τον σημερινό του αντίπαλο, Ρούβα.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Νοδαράκης έριξε προειδοποιητική βολή με τον Ζερβό να αποκρούει, όμως στο 5′ βρήκε στόχο, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα του Ρούβα γράφοντας το 1-0.

Στο 10′ ο Παχάκης σούταρε σε κενή από τερματοφύλακα εστία, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών του Ρούβα και να καταλήξει άουτ, με τον ίδιο παίκτη ένα λεπτό αργότερα να μην μπορεί να νικήσει τον Ζερβό σε τετ-α-τετ που είχαν οι δύο τους.

Στο 17′ ήταν η σειρά του Ρούβα να απειλήσει με την ευκαιρία του Ντέτσικα, που όντας ολομόναχος πλάσαρε άουτ. Την σκυτάλη των ευκαιριών πήρε ξανά ο Ρωμανός, με τον Ζαμίδη για να έρθει ο Απλαδάς να αγγίξει την ισοφάριση στο 29′, ολοκληρώνοντας ένα τρελό από φάσεις ημίωρο στην Ελιά.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Περογαμβράκης είδε τον Σαβουίδάκη να δηλώνει παρών στην εκτέλεση φάουλ που πραγματοποίησε.

Ξεκίνημα στην επανάληψη με πέναλτι για τον Ρωμανός, με τον Νοδαράκη από τα 11 βήματα να μην μπορεί να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, καθώς ο Ζερβός απέκρουσε.

Η δυστοκία του Ρωμανού συνεχίστηκε με τους Κρανιωτάκη και Νοδαράκη να μην επιτυγχάνουν να βρουν δίχτυα στις προσπαθειες τους.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 με τον Ζαμίδη, όμως η μπάλα χτύπησε το δοκάρι. Ο Ρούβας είχε την ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Σαβουϊδάκης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι πάνω στον Απλαδά, με τον Ζαφείρη να μην βλέπει παράβαση στη φάση αυτή.

Ρωμανός: Σαβουϊδάκης, Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, κουκάκης, Γιακουμάκης, Τσιμηνικάκης, Παχάκης, Ζαμίδης, Χαλιλάι, Νοδαράκης, Κρανιωτάκης,

Ρούβας: Ζερβός, Φάκας, Πρίφτης, Καλεμάκης, Βλάχος, Απλαδάς, Τσατσάκης, Σεΐκ, Ντέτσικας, Χριστοφοράκης, Περογαμβράκης