Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καϊμακαμούδης: «Καλή ομάδα ο Πόρος – Έχουμε αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα»

Στο Primesport.gr μίλησε ο Φώτης Καϊμακαμούδης, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όπου ο ΠΟΑ θα υποδεχθεί τον Πόρο στο Ατσαλένιο.

Ο έμπειρος σέντερ φορ του ΠΟΑ τόνισε ότι πρωτεύον στόχος της ομάδας του είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική, ωστόσο χαρακτήρισε σημαντική διάκριση την κατάκτηση του Κυπέλλου. Παράλληλα ο «Κάιμα» ανέφερε ότι ο Πόρος έχει μία πολύ καλή ομάδα για την Γ’ Εθνική, όπου αν δεν είχε την ποινή των -6 βαθμών θα είναι παραμείνει στην κατηγορία.

Επιπλέον ο 30χρονος επιθετικός υπογράμμισε ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα του έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρωτεύον στόχος του ΠΟΑ είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα είναι μία πολύ σημαντική διάκριση για την φετινή χρονιά. Ο Πόρος θεωρώ πως είναι μία πολύ καλή ομάδα της Γ’ Εθνικής και πιστεύω πως αν δεν είχε την ποινή των -6 βαθμών θα παρέμενε στην κατηγορία. Το γεγονός ότι έχει υποβιβαστεί δεν έχει να λέει κάτι.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει. Θεωρώ πως εμείς τελευταία έχουμε βρει την καλή μας αγωνιστική κατάσταση, φαίνεται εξάλλου και από τα αποτελέσματα, έχουμε αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Όσο για τον θεσμό του Κυπέλλου, τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκομαι εδώ, κάθε χρόνο βλέπω και κάτι διαφορετικό, με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις στο Final Four. Νομίζω ότι κάθε χρόνο αναβαθμίζεται περισσότερο και είναι σημαντικό για μία ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση του θεσμού και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΠΣΗ για την απόδοση της αυτή»