Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κλοπ για τραυματισμό Τσιμίκα: «Θα έδινα την κλείδα μου για να γίνει καλά»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως θα έδινε την δική του κλείδα προκειμένου ο Κώστας Τσιμίκας να γίνει καλά, με τον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ να δείχνει την αδυναμία που τρέφει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σοβαρά.

Συγκεκριμένα ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, ανέφερε πως ο Κώστας Τσιμίκας έχει υποστεί κάταγμα κλείδας, με τον Γερμανό τεχνικό μάλιστα να δηλώνει πως θα έδινε την δική του κλείδα, προκειμένου ο αριστερός μπακ της ομάδας του να γίνει καλά.

Ο Τσιμίκας ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, έπεσε άσχημα στο έδαφος σε μια διεκδίκηση της μπάλας, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να φαίνεται από την αρχή πως έχει χτυπήσει σοβαρά.

«Φυσικά και με επηρέασε ο τραυματισμός του. Δεν πονούσα(σ.σ αναφέρεται στην σύγκρουση του με τον Τσιμίκα), αλλά σκέφτηκα ότι ο Κώστας θα ήταν καλά. Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να γίνει καλά.

Δεν είναι ωραίο όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπροστά σου και συμμετέχεις σε αυτό, δεν ήμουν σίγουρος τι έγινε ή εάν έπεσα πάνω του. Δεν είναι ωραίο να το βλέπω. Ήμουν πάρα πολύ κοντά και είδα ακριβώς τι συνέβη.

Ο Κώστας σίγουρα έχει σπάσει την κλείδα του» ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ.

Πηγή: Newsit