Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοζανίδης στο Primesport: «Ξέρω που πάω – Βαριά η φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στη Γ’ Εθνική»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, παραχώρησε στο Primesport.gr ο Στέλιος Κοζανίδης.

Ο 50χρονος τεχνικός θέλησε να συγχαρεί τον συνάδελφο προκάτοχο του Νίκο Καραδάκη, για τις επιτυχίες που είχε με την ομάδα ανεβάζοντας της στην Γ’ Εθνική, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και την Διοίκηση του Ερμή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. 

Ο Στέλιος Κοζανίδης τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον στο οποίο επιστρέφει, καθώς είχε διατελέσει προπονητής ξανά στον Ερμή την διετία 2019-2021 αλλά και ως παίκτης (2013-14) και υπογράμμισε ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά για την Γ’ Εθνική και υποσχέθηκε ότι θα φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα αγωνίζεται κάθε Κυριακή για τη νίκη για να κάνει περήφανους τους φίλους της!

Επιβεβαίωση Primesport – Νέος προπονητής του Ερμή Ζωνιανών ο Στέλιος Κοζανίδης

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Κοζανίδη στο Primesport.gr:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου ιδιαίτερα στο συνάδελφο προπονητή Νίκο Καραδάκη για το έργο του, για την κατάκτηση πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και την 1η θέση στα μπαράζ ανόδου, όπως βέβαια στους ποδοσφαιριστές και στην Διοίκηση της ομάδας.

Εγώ ξέρω που πάω, ξέρω την ομάδα και το χωριό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε περήφανο το χωριό και τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα, παίζοντας κάθε Κυριακή για τη νίκη. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι πολλές Αθηναϊκές ομάδες όπου θα υποβιβάζονται 7 οπότε όποια ομάδα θέλει να σωθεί θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ερμή και τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της σε αυτή την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Ο Ερμής έχει μία βαριά φανέλα και ιστορία στην Γ’ Εθνική και με την παρουσία μας στο φετινό πρωτάθλημα πρέπει να φανούμε αντάξιοι»