Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοζανίδης: «Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Ως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών χαρακτήρισε το επερχόμενο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Στέλιος Κοζανίδης.

Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών μιλώντας στο Primesport.gr αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, όπου αντίπαλοι των Κρητικών ομάδων θα είναι μεγαθήρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος, Εθνικός και Προοδευτική. 

Ο κ. Κοζανίδης τόνισε ότι δεν έχει καμία σημασία το πρόγραμμα της κάθε ομάδας, καθώς όλοι θα παίξουν με όλους όλη την χρονιά και θα κοιτάξουν κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές να έχουν μία υγιή χρονιά, να μην υπάρξουν τραυματισμοί στους ποδοσφαιριστές και όλοι να είμαστε καλά. Η κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους πιθανούς στόχους που έχει θέσει και να γίνει ένα πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι κατά την γνώμη μου το πιο δύσκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών στην Γ’ Εθνική, με πολύ καλές, ιστορικές ομάδες και όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Το πρόγραμμα δεν έχει καμία σημασία καθώς οι 18 ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους. Εμάς σαν Ερμής Ζωνιανών μας ενδιαφέρει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, Μέσα στο γήπεδο θα δίνουμε και την ψυχή μας για να μαζεύουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και τι έχουμε καταφέρει. Έχουμε την δική μας ιστορία. Ο Ερμής βρισκόταν για χρόνια στην Γ’ Εθνική και τώρα επανήλθε, έχει βαριά φανέλα και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανένα. Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση προς τις άλλες ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανένα. Για το ματς της πρεμιέρας, σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία επίσης ανέβηκε την φετινή χρονιά μαζί με τον Ερμή. Όπως είπα και πριν, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι και τα υπόλοιπα 33 που θα παίξουμε όλη την χρονιά. Αυτό που μας ενδιαφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να είμαστε καλά στην προετοιμασία μας. Ο στόχος μας είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και όπως είπα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι θα καταφέρουμε»