Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοζυράκης: «Δουλεύουμε τις αδυναμίες μας, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη»

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο ιστορικός Ποσειδώνας επιστρέφει στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου (Α1 ΕΠΣΗ) όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βόνη, μίλησε στο Primesport.gr ο Γιάννης Κοζυράκης.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ της ομάδας των Πατελών θέλησε αρχικά να ευχηθεί υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ο «Κόζυ» ανέφερε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μία αξιόλογη ομάδα όπως είναι η Βόνη, ωστόσο προετοιμάζονται όπως είπε κατάλληλα και θα προσπαθήσουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης την Κυριακή από το Αστρίτσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ υγεία, καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους και η αρμόδιοι επιτέλους να μας αφήσουν να ασχοληθούμε χωρίς διακοπές αυτό που υπηρετούμε τόσα χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια επιστρέψαμε στην μεγάλη κατηγορία. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που πέρυσι έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Διαθέτει ένα αξιόλογο κόουτς και καλούς παίκτες. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, δουλεύοντας καθημερινά με τον κόουτς πάνω στις αδυναμίες μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος»