Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοζυράκης: «Να διεκδικήσουμε την πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο»

Η Ανάληψη αντιμετωπίζει στην έδρα της, τον Ανθεστίωνα και θέλει να κάνει την… έκπληξη αφήνοντας τους Θραψανιώτες εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Κοζυράκης για το παιχνίδι στο Primesport.gr.

Στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, η Ανάληψη θα αντιμετωπίσει τον Ανθεστίωνα το απόγευμα της Τετάρτης, με στόχο την πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Ένα παιχνίδι που θέλουν να “χτυπήσουν” οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ανδριανάκη, μολονότι πρόκειται με ομάδα ανώτερης κατηγορίας όπως ο Ανθεστίων.

Στην προσπάθεια για πρόκριση ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για προσωπικούς λόγους, τον Μιχάλη Θεοδωράκη, με τον Γιάννη Κοζυράκη σε δηλώσεις του στο Primesport.gr να μιλά με πολύ καλά λόγια για το σωματείο του Θραψανού, δίνοντας παράλληλα σύνθημα πρόκρισης της ομάδας του στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση, διαθέτει ποιότητα και ένα πολύ καλό προπονητή. Από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Μέσα από καλό ποδόσφαιρο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση που μας αναλογεί»