Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοντάκης: «Είχα προειδοποιήσει τον πρόεδρο ότι μόλις μας πάρουν χαμπάρι θα μας πολεμήσουν»

Δήλωση με πολλούς αποδέκτες από τον Ηρακλειώτη προπονητή ο οποίος κάνει λόγο για πόλεμο που αντιμετωπίζει η ομάδα του!

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Δειλινών Γιάννης Κοντάκης τονίζει ότι θα συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους (αυτός και οι παίκτες του) και ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την ομάδα, χωρίς ωστόσο να εξηγεί σε ποιους αναφέρεται, οι οποίοι προσπαθούν να τον εμποδίσουν να δουλέψει!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Όταν πριν 4 μήνες μου έγινε προσωπική πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδας Κο Κεφαλουκο να αναλάβω την ομάδα των Δειλινων, ήξερα την εξέλιξη των πραγμάτων, καθότι παρόλο πολλούς από εσάς η ιστορία και τα στατιστικά δεν σας βολεύουν, δυστυχώς για εσάς η Ιστορία έχει γράψει !!! Έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο δουλειάς μου και ήμουν σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα!! Ήξερα όμως και είχα προειδοποιήσει και για αυτό προσωπικά τον πρόεδρο ότι μόλις μας πάρουν χαμπάρι θα μας πολεμήσουν με παντείους τρόπους και συμπεριφορές!!

Ήδη το σχέδιο “Μάρσάλ” έχει μπει σε εφαρμογή.

Συγνώμη που στην ζωή μας μάθαμε να μην είμαστε υποτακτικοί , δουλοπρεπείς και κυρίως διαχειρίσιμοι. Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να πω περισσότερα προς το παρόν!! Απλά σας ενημερώνω ότι έχετε βρει λάθος τρόπο να σταματήσετε την πορεία της ομάδας !! Εγώ θα στηρίξω την ομάδα και τον πρόεδρο προσωπικά μέχρι το τέλος και πλέον οι αποφάσεις είναι της ομάδας!!

Οι ποδοσφαιριστές των Δειλινών πρέπει να αντιληφθούν το συντομότερο την περιρρέουσα κατάσταση και να απαντήσουν στο γήπεδο!! Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα σας κάνουμε την χάρη να συμμετάσχουμε στην κοινωνία των μετρίων που θέλετε να φτιάξετε!!! Όποιος σας λέει την αλήθεια η είναι διεκδικητικός και δεν ανέχεται την κοροϊδία για εσάς είναι γραφικός !!!

Έτσι σας βολεύει !!! Βάλτε κάτω τα σχέδια σας, και ξεκινήστε το έργο σας !! Είμαστε εδώ και έτοιμοι να σας αντιμετωπίσουμε και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου “

Με εκτίμηση
Κοντάκης Γιάννης