Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοντά στο μπάσκετ του ΟΦΗ ο Γ. Νύκταρης!

Δίπλα στον Όμιλο ο Γιάννης Νύκταρης.

Στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ ενόψει της παρουσίας της στη Nations League βρίσκεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με την Παράταξη «Ηράκλειο – Η Πόλη μας», Γιάννης Νύκταρης.

Παρευρέθηκε, έτσι, στην «πρώτη» του ηρακλειώτικου συλλόγου και πήρε το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.

Η σχετική ενημέρωση: «Δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ο Γιάννης Νύκταρης   Την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ στη Nation League και με το σύνθημα  «Μπες στην ομάδα!» αποδεικνύει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με την Παράταξη ” Ηράκλειο – Η Πόλη μας ” Γιάννης Νύκταρης. 

Με αυτό το σύνθημα και από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, για τη νέα σεζόν 2023-2024, ο Γιάννης δηλώνει “παρών” και στην εξέδρα όπως στην τοπική αυτοδιοίκηση, σαν φίλαθλος της ομάδας. 

Στην “πρώτη” του ΟΦΗ, ο Γιάννης Νύκταρης. με την επίσκεψη του, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου δήλωσε αισιόδοξος και ευχήθηκε μια επιτυχημένη σεζόν, στη Β’ Εθνική στο μπάσκετ του ΟΦΗ που εχει ξεκίνησει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα που ξεκινά 7 Οκτωβρίου».