Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κοντράρονται» από τώρα για την Κυριακή… ενόψει της μάχης της Γέργερης

Μπορεί να βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν από το παιχνίδι, ωστόσο το «ντέρμπι» Ρούβας – Δαμάστα έχει ήδη αρχίσει!

Δυο ομάδες που έχουν ξεκινήσει δυναμικά την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή στην Γέργερη (στις 15:00). Από την μία πλευρά οι Μεσσαρίτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη η Μαλεβιζιώτικη  ομάδα θέλει να δώσει μεγαλύτερη αξία στο σπουδαίο διπλό που πέτυχε στον Κρουσώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική.

Η «μάχη» έχει ξεκινήσει ήδη καθώς έχει δημιουργηθεί μία «άγρια» αντιπαλότητα ανάμεσα στον επί χρόνια παράγοντα και ποδοσφαιριστή του Ρούβα Γιάννη Μανιαδάκη (γνωστός ως Καντίλας) και τον προπονητή της Δαμάστας Δημήτρη Κόκκινο, όπου έκαστος «ποντάρει» τα πάντα στην ομάδα του για τη νίκη. Σε ρόλο «πυροσβεστών» βρίσκονται το μέλος της ΕΠΣΗ Κώστας Μπουνάκης και ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας Αθλόπολις Σταύρος Σκούφος. 

Στη συνάντηση αυτή όπου «άναψαν» τα αίματα, έγινε στο «Recital» ιδιοκτησίας του προπονητή της Δαμάστας Δημήτρη Κόκκινου, όπου συνηθίζονται τα ποδοσφαιρικά παρεάκια και φυσικά ότι διαβάσατε παραπάνω δεν περιέχει συναισθήματα μίσους σε καμία από τις δυο πλευρές, αλλά χαβαλέ και πειράγματα καθότι οι δυο άνδρες συνδέονται με στενή και αδελφική φιλία!