Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοροβέζος: “Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου για την απόσυρση του ΕΓΟΗ – Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Αυγενάκη”

Διαβάστε την δήλωση του Δημήτρη Κοροβέζου στο Primesport.gr για την απόσυρση, το συγγνώμη σε συγκεκριμένα άτομα και τον Αυγενάκη

Για την απόσυρση του ΕΓΟΗ, το συγγνώμη που θέλει να πει σε ορισμούς ανθρώπους και τον Αυγενάκη που άφησε το σωματείο εκτός γηπέδου παρ’ ότι έχει δικό του γήπεδο μίλησε ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ, Δημήτρης Κοροβέζος σε δήλωση του στο Primesport.gr

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δημήτρη Κοροβέζου

“Με απόφαση δική μου και παίρνοντας όλη την ευθύνη επάνω μου αποσύρω τον ΕΓΟΗ από το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει μαύρη ημέρα που γράφτηκε. Το σωματείο θέλει λίφτινγκ. Ήρθε η ώρα, και άργησα, για να επιστρέψει υγιής.

Οι παλιοί έλεγαν για να φτιάξεις κάτι πρέπει να το χαλάσεις πιο μπροστά και το σωματείο έχει πόλλους και δύσκολους αγώνες εκτός τερέν για να δικαιωθεί και να μπορεί να υπάρχει συνέχεια.

Ζητώ συγγνώμη μόνο από τον Γιάννη Μαλλιωτάκη, τον Γιάννη Μαράκη, τον Γιάννη Στρατάκη και μερίδα φίλων του ΕΓΟΗ.

Σε κανέναν άλλο δεν έχω να δώσω λογαριασμό!

Ούτε σε κακόγλωσσους, συμφεροντολόγους σε κάτι καφέ της πόλης, πολύξερους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη Σταυρό, τον κ. Νίκο Συριγωνάκη, τον κ. Πιτσούλη Γιώργο για την μεγάλη βοήθεια στο σύλλογο σε ότι τους ζητήσαμε, τον Μανόλη Καλογιάννη και το επιτελείο του γιατί είναι δίπλα μας στο δύσκολο αγώνα μας και επίσης το Νίκο Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ για τον μεγάλο αγώνα τους και την αγωνία που περνούν μαζί μας, ΗΔΙΚΑ ο πρόεδρος!

Εδώ δεν θα λησμονήσω τον Αυγενακή, τον υφυπουργό αθλητισμού, που 100χρονο σωματείο το ανάγκασε με τους λάθος χειρισμούς στους νόμους για το ερασιτεχνικό, τοπικό να αποσυρθεί.

Το σωματείο μου με γήπεδο, το άφησε εκτός γηπέδου! Δεν θα σε ξεχάσουμε πότε!

Η κατρακύλα έρχεται και αν θυμάσαι είμαστε το μόνο σωματείο που σε ακολουθούσε προεκλογικά αλλά τώρα έχουν γνώση οι φύλακες!”