Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κουβίδης: «Καταπληκτική χρονιά για την Τύλισο σοβαρά και ταπεινά – Έχω κερδίσει φίλους σε όλες τις ομάδες»

Από τους μακροβιότερους προέδρους στο τοπικό του Ηρακλείου είναι αναμφίβολα ο Βασίλης Κουβίδης. Ένας παράγοντας κόσμημα για το τοπικό της ΕΠΣΗ, ο οποίος δεν φοβάται ποτέ να πει την γνώμη του και είναι από τους ανθρώπους που έχουν δείξει διαχρονικά την αγάπη για την ομάδα του χωριού τους. 

Ο πρόεδρος της Τυλίσου μίλησε στο Primesport.gr σε μία mini Συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, όπου μέχρι πριν μία εβδομάδα ήταν αήττητη και 1η στην βαθμολογία, για το επίπεδο του πρωταθλήματος, για το ρεκόρ που έχει όπου στα 18 χρόνια έχει αλλάξει μόλις 4 προπονητές, τι έχει κερδίσει και τι έχει χάσει μέσα από την ενασχόληση του με το άθλημα αλλά και για το τι θα συμβούλευε νέους παράγοντες που θα ήθελαν να ασχοληθούν με το τοπικό ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Πως βλέπεις την φετινή πορεία της ομάδας σου;

«Φέτος η Τύλισος κάνει μια καταπληκτική χρονιά σοβαρά και ταπεινά. Έχοντας ένα ρόστερ από σοβαρούς και πολύ καλούς παίχτες που δίνουν το καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, ένα καταπληκτικό γήπεδο από τα λίγα που υπάρχουν στο νομό μας. Επίσης έχουμε την στήριξη του χωριού και τους ευχαριστούμε θερμά».

Το απίστευτο ρεκόρ του Βασίλη Κουβίδη

Θα ήθελα ένα σχόλιο για το γεγονός ότι στα 18 χρόνια ενασχόλησης σου με την ομάδα, έχεις αλλάξει μόνο 4 προπονητές, πράγμα που σπανίζει

«Είναι αλήθεια ότι σε αυτά τα 18 χρόνια που βρίσκομαι ως πρόεδρος στην Τύλισο έχουμε αλλάξει 4 προπονητές έχει να κάνει με το ότι ήμασταν τυχεροί και ήρθαν στην ομάδα άνθρωποι γνώστες στο ποδόσφαιρο και εμείς απλά τους δείξαμε εμπιστοσύνη».

Ποια είναι η άποψη σου για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ;

«Πιστεύω ότι την φετινή σεζόν το επίπεδο στην Α2 ΕΠΣΗ είναι αρκετά υψηλό, με καλές ομάδες και σε γενικές γραμμές αρκετά ανταγωνιστικό»

Σε όλα αυτά τα 18 συναπτά χρόνια ενασχόλησης σου με το τοπικό ποδόσφαιρο, τι έχεις κερδίσει και τι έχεις χάσει;

«Για το αν κέρδισα η αν έχασα με την ενασχόληση μου στο τοπικό είμαι σίγουρος ότι κέρδισα παντού φίλους σε όλες τις ομάδες. Φίλους που με βοήθησαν, τους βοήθησα και θα κρατάμε καλές σχέσεις μια ζωή. Αυτό είναι το σίγουρο. Αυτό που έχασα είναι πάνω από όλα οι αρκετές ώρες που έλειψα από την οικογένεια μου και για αυτό τους ευχαριστώ που με έχουν ανεχτεί όλα αυτά τα χρόνια».

Τι θα συμβούλευες σε έναν νέους παράγοντες που θα σκεφτόντουσαν να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

«Αυτό που θα είχα να πω, θα ήταν πως εάν ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι δεν θα είχαν να φοβηθούν τίποτα. Φυσικά να βοηθήσουν τις ομάδες τους και τα χωριά τους με αγάπη και υπομονή και όλα τα έρχονται από μόνα τους».