Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κουράκης: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει ένα ντέρμπι σαν αυτό»

Στο Primesport.gr μίλησε ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚρουσώνα, ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Α1 ΕΠΣΗ απέναντι στον ΠΟΑ.

Ο λόγος για τον Άκη Κουράκη, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν έχοντας πετύχει 16 τέρματα, δίνοντας αρκετούς βαθμούς με τα γκολ του στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος επιθετικός τόνισε στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ότι είναι ένα παιχνίδι που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής να παίζει υπογραμμίζοντας ότι το πλάνο της ομάδας του δεν αλλάζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι που κατά την γνώμη μου κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου, με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Η ομάδα μας προσπαθεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει αυτό παιχνίδι όπως του αρμόζει. Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας λόγω του ντέρμπι. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να καταφέρουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος του παιχνιδιού».

Πιστεύεις ότι αυτό το ματς θα κρίνει τον πρωταθλητή;

«Ένα πρωτάθλημα δεν κρίνετε σε ένα ντέρμπι όποτε όχι δεν το πιστεύω. Όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει τον τίτλο. Πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε στο τέλος να είσαι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».