Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κούγιας: «Το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού»

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί στη σημερινή εκδίκαση του ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στις ποινές με τις οποίες ενδέχεται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Ανατροπή δεδομένων από τον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε ξανά στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Απροσάρμοστοι» για την έκβαση του ντέρμπι, αλλάζοντας ωστόσο την άποψη του.

Μπορεί την τελευταία φορά ο Κούγιας να τόνισε ότι κατά την άποψη του η αναμέτρηση θα συνεχιζόταν, ωστόσο αυτή τη φορά δήλωσε ότι όλα δείχνουν νίκη του Παναθηναϊκού στη σημερινή εκδίκαση του ντέρμπι.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλυσε το θέμα και τόνισε ότι η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το παιχνίδι, καθώς αναφέρθηκε και στις ενδεχόμενες ποινές του Ολυμπιακού.

«Όπως είχα πει, το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το φύλλο αγώνα, όπως και η ιατρική έκθεση. Σύμφωνα με τότε φύλλο αγώνα, πριν προκύψει η συμπληρωματική έκθεση και σύμφωνα με αυτά που είχε πει τότε ο γιατρός δεν προέκυπτε υπαιτιότητα κανενός. Ο διαιτητής είχε κρατήσει μια ουδέτερη θέση και δεν βγήκε να κατοχυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έβγαινε αδικαιολόγητα, αλλά ούτε υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς δεν διεκόπη το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά ο Κούγιας.

«Χθες άκουσα ότι ο διαιτητής κατέθεσε νέα συμπληρωματική θέση, με την οποία παίρνει θέση όσον αφορά την κατάσταση του Χουάνκαρ κατά τη διάρκεια της διακοπής και αυτό που λέει είναι ότι η κατάσταση του Χουάνκαρ ήταν πολύ σοβαρή. Εκεί τελειώνει η διαδικασία και κατά την άποψη μου το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμού και θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, καθώς θα τιμωρηθεί και με κεκλεισμένων αλλά και με χρηματικό πρόστιμο», δήλωσε στη συνέχεια.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω όλα όσα είπε:



Πηγή: Gazzetta.gr