Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κράτησε τον “κορμό” του εν όψει SL2 ο Γιούχτας – Ανακοίνωσε δώδεκα ανανεώσεις!

Μαζικές ανανεώσεις στον Γιούχτα εν όψει SL2

Ο Γιούχτας μετά την ανανέωση του προπονητή ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα χρονιά και ανακοινώνει τις πρώτες δώδεκα ανανεώσεις κρατώντας σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα τον περυσινό βασικό κορμό που την οδήγησε στην ιστορική της παρουσία στο πρωτάθλημα της SL2.

Έτσι κάτοικοι Αρχανών και την νέα χρονιά θα παραμείνουν οι Μηνάς Τζανής, Μανώλης Ροβίθης, Νίκος Βρεττός, Λάζαρος Γελαδάρης, Γιώργος Τουγλής, Ρενάτο Γκίνη, Γιώργος Κόλλιας, Αντώνης Δασκαλάκης, Γιώργος Κίσσας, Γιάννης Στακάκης, Νίκος Κορνιλάκης και Μιχάλης Καπετανάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές μας Μηνά Τζανή, Μανώλη Ροβίθη, Νίκο Βρεττό, Λάζαρο Γελαδάρη, Γιώργο Τουγλή, Ρενάτο Γκίνη, Γιώργο Κόλλια, Αντώνη Δασκαλάκη, Γιώργο Κίσσα, Γιάννη Στακάκη , Νίκο Κορνιλάκη και Μιχάλη Καπετανάκη.

Με αυτή την κίνηση η ομάδα μας κρατάει σε μεγάλο βαθμό παίκτες που αποτέλεσαν τον «κορμό» της, και συνέβαλλαν στις επιτυχίες ώστε να έρθει η ιστορική άνοδος στην Super League 2.

Τους Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και επίτευξη των στόχων σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο!