Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μιχάλης Πλίγκος «Με έκαναν να νιώσω Κρητικός»

Ο Μιχάλης Πλίγκος αποφάσισε να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 40 ετών – Η συγκινητική δήλωση του στο Primesport.gr.

Ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίσαμε στο Ηράκλειο με την παρουσία του σε Ρούβα, Ζαρό, Αλμυρό και ΠΑΝΟΜ. Ένας επιθετικός που πέτυχε αρκετά γκολ, κατέκτησε τίτλους και ξεχώρισε με τον άριστο χαρακτήρα του. 

Ο Ροδίτης επιθετικός σταμάτησε στην ομάδα του τόπου του, τον ΑΕΡ Αφάντου και με δήλωση του στο Primesport.gr θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο πέρασμα του από την Κρήτη. 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που αγωνίστηκα, Αλμυρό, ΠΑΝΟΜ, Ρούβα, Ζαρό. Στο αγαπημένο μου και φιλόξενο μέρος του Ηρακλείου και όλη την Κρήτη. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους προπονητές από την Κρήτη τον κ. Άρη Βασιλείου (Αλμυρός), κύριο Μανώλη Πατεμτζή (ΠΑΝΟΜ), τον κύριο και πολύ καλό μου φίλο Αντώνη Καλογεράκη (Ρούβα και Ζαρό) και επίσης στον κύριο και φίλο μου Μανώλη Σουτζή (Ζαρό). Τέλος και τον κύριο Μύρων Σηφάκη (Ανταγόρα Κω). Επίσης στους προέδρους των ομάδων Βασίλη Απλαδά (Αλμυρό), Αλέξανδρο Κοκολάκη (ΠΑΝΟΜ), Μανώλη Κουτεντάκη (Ρούβα) και τον κολλητό μου Γιώργο Σταματάκη “Φαρμακά” (Ζαρό). Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε όλες τις ομάδες, που όλοι με έβαλαν στο σπίτι τους και ένιωθα Κρητικός.»