Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: «Δεν μου προκαλεί εντύπωση η πορεία του Ανθεστίωνα»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ανθεστίων παραχώρησε δηλώσεις στο Primesport.gr o Βασίλης Κρασανάκης, τονίζοντας ότι είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚρουσώνα μέχρι τώρα!

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ανέφερε ότι ο Ανθεστίωνας είναι μία ομάδα που παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο και η μέχρι τώρα πορεία του δεν του προκαλεί έκπληξη, ωστόσο όπως υπογράμμισε με την βοήθεια του κόσμου του Κρουσώνα, θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του ματς για να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κρασανάκης στο Primesport.gr:

«Σίγουρα είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι μας ως τώρα. Παίζουμε με μία ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ανθεστίωνας παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο, ένα ένα πολύ καλό προπονητή, οπότε η πορεία του στην αρχή του πρωταθλήματος προσωπικά δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Από εκεί και πέρα θα πω ξανά το ίδιο πράγμα. Είμαστε και εμείς μία καλή ομάδα που σέβεται τον κάθε αντίπαλο αλλά τους κοιτάει όλους στα μάτια. Ειδικά μέσα στο γήπεδο μας, με την βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε πάντα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα δικαιώσει όσους έρθουν στο γήπεδο».