Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο όπως με ΑΕΚ και Δωριέα»

Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στην Χερσόνησο, μίλησε στο Primesport.gr ο προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα, Βασίλης Κρασανάκης. 

Ο ικανός τεχνικός τόνισε ότι ο προσεχής αντίπαλος τους έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, όντας πιο δυναμική ομάδα και πιο ανταγωνιστική σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι έχει πίστη στους παίκτες του ότι θα καταφέρουν να πετύχουν ακόμα μία νίκη. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τους τραυματίες Κουτσογιαννάκη και Γιαλυτάκη, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο ο Γ. Τσατσάκης ο οποίος είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κρασανάκης στο Primesport.gr:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εμείς έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα τέτοιο, με την ομάδα της Χερσονήσου, όπου οπωσδήποτε δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο. Δείχνει να είναι πιο δυναμική ομάδα και πιο ανταγωνιστική. Εμείς ερχόμαστε από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ και επίσης από μία πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Δωριέα, πάλι εκτός έδρας. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο αλλά για να το πετύχουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να καταθέσουμε στο γήπεδα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουν αύριο»